З Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

  • З Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Шановні клієнти, дорогі наші друзі та партнери!

У цей Новий 2022 рік хочеться від щирого серця подякувати Вам за увагу до нас, інтерес до того, що ми робимо і, звичайно, за вашу нескінченну довіру!

Вітаємо вас з цим чарівним святом і бажаємо вам процвітання у справах, благополуччя в особистому житті, надії на краще майбутнє, стабільності та впевненості у завтрашньому дні!

Так само хотілося б підсумувати рік, що минає, і в декількох словах розповісти вам, що нам вдалося зробити за рік.

Ми випустили багато нової продукції та обновили модельний ряд деякої техніки. Один з новинок який став користуватися великим попитом серед комунальних служб це пилосос комунальний ПК-440 призначений для полегшення прибирання садово-паркових зон, стадіонів, дворів, скверів тощо. Пилосос залучає основні типи вуличного сміття: листя, скошену траву, паперові та пластикові упаковки, недопалки та інше.

Наступною новинкою є причіп самоскидний ПС-0,6 для мотоблока від 8 к.с. Завдяки автоматичному перекиданню кузова і за рахунок повного блокування коліс, а також заднім рухом мотоблоку, повністю знімається навантаження для людини і витрати зусиль на перекидання вантажу. Раціональна, вивірена на навантаження конструкція дозволяє досягти чудової ефективності – при вазі без коліс лише 96 кг. вантажопідйомність причепа – 600 кг. Агрегатується стандартними вазовськими дисками та шинами на 13 або 14 дюймів. Обладнаний двома системами гальм. Гальмами стоянки для надійного утримання на місці і для перекидання вантажу, а також гальмами для використання під час руху.

Ще ми випустили культиватор для мінітрактору КН-2,2П суцільної обробки з грудобоєм на три точки, він забезпечує вирівнювання поверхні поля після попередньої обробки, подрібнення грудок землі у верхньому шарі грунту. Технологічний підхід до виробництва складових частин культиватора забезпечує видалення бур'янів, необхідне розпушування, що здійснюють збереження вологи, при цьому не порушуючи цілісності складу ґрунту, завдяки чому залишає без зміни всю біологічну цінність гумусного шару і збагачує необхідною кількістю кисню в ґрунті. процесів на ділянці, що обробляється, в результаті чого підвищується врожайність.

Також ми обновили весь модельний ряд часникосаджалок і картоплесаджалок.

Було зроблено багато роботи і ми на цьому не зупиняємося, вже в новому 2022 році на вас чекає ще багато нової сільгосптехніки, яка полегшуватиме вашу працю.

З повагою та найкращими побажаннями, колектив ТОВ ЖМЗ.

28.12.2021 12:04:48
0
474

Рекомендовані статті

З Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

З Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Співробітники ТОВ ЖМЗ ​​& ПП "Корунд" має честь привітати Вас з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим. Можемо сміливо заявити, що 2019 рік став для нашої компанії складним але успішним періодом. У нас стало більше клієнтів. Ми збільшили асортимент нашої продукції. Ми реалізували безліч вигідних акцій. Ми утримуємо лідируючу позицію, як український виробник в даному сегменті сільго..

20.12.2019
0
602
З Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

З Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

Щиро вітаємо Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Хай новий рік принесе добробут та благополуччя в Ваші сім’ї, мир та затишок у Ваш дім, достаток та радість у Ваші родини. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, натхнення в роботі та успіхів у всіх добрих починаннях, надії на краще майбутнє, стабільності і впевненості у завтрашньому дні! Щиро вдячні Вам за цьогорічну спі..

30.12.2020
0
599
З Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!

З Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!

Дорогі наші друзі, партнери та клієнти! У цей Новий 2023 рік хочеться від щирого серця подякувати кожному з Вас за інтерес до того, що ми робимо і, звичайно, за вашу нескінченну довіру! Вітаємо вас з цим чарівним святом і бажаємо вам процвітання у справах, благополуччя в особистому житті, надії на краще майбутнє, стабільності та впевненості у завтрашньому дні, а завдяки ЗСУ це..

26.12.2022
0
603